Fashion for men women and kids

marinus-header

Nieuws

Nieuwe voorjaarsmode

De nieuwste voorjaarsmode nu in de winkel!...

Lees verder »

Werken in 't weekend en in de vakantie?

Lekker lang vrij komende zomer? Lijkt het je leuk om te werken in een winkel?...

Lees verder »

Collecties van verschillende topmerken

Dames
Voor dames heeft Marinus een selectie gemaakt uit de collecties van populaire merken als YaYa, Opus, Street One, Scotch and Soda, Colourful Rebel, Sisters Point, Superdry, Summum, Kyra, Esprit en nog veel meer. Zoveel topmerken onder een dak maakt het mogelijk om, indien gewenst met behulp van de enthousiaste verkoopsters, een unieke mix te maken van de laatste mode. Zo kan iedere vrouw bij Marinus een outfit vinden die bij haar past.

 

Heren
Voor heren heeft Marinus een grote collectie casual mode van o.a. Scotch & Soda, PME Legend, Vanguard, Superdry, Petrol Industries, Profuomo, Olymp en Tommy Hilfiger. Voor een mooi overhemd, een passende jeans, stoere trui en een sportief colbert ben je hier aan het juiste adres. Ook voor underwear van bijvoorbeeld Björn Borg kun je terecht op de herenafdeling.

 

Kids en Baby's
Voor meer informatie over onze collectie voor Kids en Baby's klik hier!

 

Accessoires
Om een outfit compleet te maken biedt Marinus een uitgebreid aanbod aan accessoires: riemen van Legend, tassen van Yaya, sokken van o.a. Falke, panty's van Oroblu en in de winter handschoenen, shawls en mutsen van het populaire merk Barts.

 

Lingerie en nachtmode
Marinus heeft een aparte lingerieafdeling waar je volop keuze hebt in ondergoed en lingerie Triumph, Ten Cate, Sloggi en Esprit. Daarnaast is er een grote collectie nachtmode van Cyell en Ringella. Deze afdeling biedt ook een breed aanbod in kleinvak zoals ritsen, garen, lint, knopen en nog veel meer. De verkoopsters adviseren je graag.